Patent firmaları; patent vekili bulunduran firmalardır. Patentin amacı; buluş sahiplerinin buluşlarını kendi adına tescil ettirmek ya da bu buluşu satılmasının önüne geçmektir. Paten ise Türk Patent ve Marka Kurumunda tescil ile gerçekleşmektedir.

Diyarbakır Patent Danışmanlığı hizmeti veren firmamız sizlere bu konu hakkında detaylı bilgiler vermektedir. Ayrıca patent alacağınız buluşunuz hakkında gerekli danışmanlığı sağlamaktayız. Bu konuda profesyonel destek almak için firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Piyasada bulunan patent danışmanlığı hizmeti veren firmaların mutlaka bu konuda yeterli bilgi ve deneyime sahip olmasına özen gösterin. Sizlere bu konuda gerekli ve yeterli desteği sağlayarak profesyonel hizmet almanızı sağlamaktayız.

 Patent Danışmanlığı Hakkında

Firmamız sizlere Diyarbakır Patent Danışmanlığı hizmeti verirken her detay hakkında gerekli bilgiyi verir. Buluşunuzun patent almak için yeterli olup olmadığı konusunda uzman ekip arkadaşlarımız sizleri yönlendirir. Bu konuda buluş üretmek için bir ekibiniz var ise firmamızdaki uzman personeller şirketinize bu konu hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapar. Buluşunuzu inceleyerek başvuruda bulunup bulanamayacağınız konusunda gerekli teknik desteği sağlar. Örneğin buluşunuzun daha önce benzeri için patent alınmış ise başvurunuz kabul olmayabilir.

Patent alınma süreci sabır isteyen bir süreçtir. Çünkü bu konuda hemen başvurunuz onaylanmayabilir. Buluşunun patent alınmasını sağlamak uzun yıllar sürebilir firmamız tam olarak bu konuda gerekli yönlendirmeleri yaparak yeterli desteği sağlar. Aklınıza takılan herhangi bir sorun ya da problem olursa bu süreçte gerekli desteği sağlayacaktır.

Paten Danışmanlığı Hizmetleri Neleri Kapsar?

Diyarbakır Patent Danışmanlığı olarak hizmet veren firmamızın hizmetleri arasında;

  • Paten ile ilgili ön araştırma yapılması
  • Patent tescil danışmanlığı
  • Hukuki hizmetler
  • Anlaşmaların düzenlemesi ve benzeri konularda siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

Kaliteli ve memnun kalacağınız bir hizmet için mutlaka firmamız ile görüşmelisiniz.